Puur Terroir

Menu 'Terroir' - € 52

           

                            APERITIEF

                            Glaasje Picon of Luxemburgse mousserende wijn - duo van verfijnde hapjes

                                 Smakelijke tip :

                                 6 oesters 'Gillardeau' vers of gegratineerd +18€

                                 Plankje fijne vleeswaren + 19€

                           VOORGERECHT

                           Gravad lax huisbereid - mousseline aardappelen - Crème Isigny OF

                           Gebakken koningskabeljauw - gebrande puree - pomodoro tramezzino OF

                              Foie gras huisbereid - briochecrème - uienconfijt

                           HOOFDGERECHT

                            Dagverse visbereiding volgens marktaanbod en inspiratie van de Chef OF

                                Gebakken zeeetong OF

                                Chateaubriand Blonde d'Aquitaine OF

                                Gegrilde Canadese Kreeft 500g + 10€ OF

                                Gerijpt rund 'Dubbel Doel' + 10€

                           DESSERT

                           Kaasassortiment OF

                                Huisgedraaid vanille-ijs - chcoladesaus OF

                                Dessert van onze patissier

                           -------------------------------------------------------------------------------------------------------

                           Geselecteerde huiswijnen (3 glazen)  én huiswater 14€  

                           Geselecteerde premiumwijnen (3 glazen) én huiswater 20€   

                           U kunt steeds ipv wijn een biertje of een frisdrank genieten, inbegrepen in de prijs.

 

 Vanaf 2 personen tot 12 personen noteren wij graag uw keuzes tijdens uw aperitief. 

 

Vanaf 12 personen serveren we graag ons dessert van de patissier  gevolgd door koffie of thee.

Keuze in voor & hoofdgerecht noteren we graag tijdens uw aperitief. 

 

Gelieve allergieën steeds vooraf mee te delen aub.

Onze wijnen worden zorgvuldig geselecteerd door gastvrouw-sommelier Carine Hoedt en assistent-sommelier Kris D'Haenen

 

Menubesprekingen kunnen doorgaan op woensdag- of zaterdagnamiddag mits telefonische afspraak vooraf aub! (057 46 85 55)