Zes oesters cuvée Prestige – natuur 21.00
Zes oesters cuvée Prestige – rockefeller =met daslook 23.00
Zes oesters cuvée Prestige - Fine Champagne 23.00
Zes oesters cuvée Prestige - tasting =mix van bovenstaande 23.00
Lobster Rolls – vers gekookte Canadese kreeft op een zacht brioche broodje 24.00
Dorade Royale – gesmoorde Vlaamse prei & nantuasaus 23.00
Wildconsommé – gebakken bosduiffilet & kastanjechampignons 16.00
Gelakt spek van Duroc – auberginekaviaar & gecarameliseerde ui 20.00
Dorade Royale – gesmoorde Vlaamse prei, nantuasaus & bintjeskroketten 32.00
Noordzeekabeljauw – bladspinazie, zachte witte wijnjus & bintjeskroketten 34.00
Vers gekookte Canadese kreeft – gegrild, 500g 44.50
Vers gekookte Canadese kreeft – Dublin Laywer- met whiskey roomsaus, 500g 44.50
Tâche Noir 'Farmmeat' – Wit-Blauw stuk bovenbil met Bordelaisesaus 32.00
Varkens côte à l'os 'Porigine' – blackwell & gratin dauphinois 32.50
Varkens côte à l'os 'Porigine' – blackwell & gratin dauphinois 32.50
Hertenkalffilet 'Grand Veneur' – gratin dauphinois 39.00
Everzwijnragout – gratin dauphinois 29.00
DESSERTS
Kaasbord – 4 x 100% West-Vlaamse kaas 12.00
Dame Blanche - huisgedraaid vanille-ijs van lokale zuivel 11.00
Amande Bourdaloue – sorbet van conférencepeer 13.00
Royale perensorbet 11..00