menu LUNCH

Lunch tijdens de week


SPRING LUNCH €35.00 

 

   Op donderdag-, vrijdag, en zaterdagmiddag.

   Per seizoen, van boer naar bord.

   Aardappelbereidingen zijn op basis van ’t Gilws Bintje.

 

  VOORGERECHT 

   Rundscarpaccio van West-Vlaams rood met basilicumparels & filoudeeg

 

  HOOFDGERECHT 

  Hoogleedse asperges à la flamande

 

 WIJNBELEVING in merlijn, 
  I am Wine of I am Bob

       mét eigen tuinwijngaard

       én winnaar: Gault Millau Award 2025 

       'Beste Belgische wijnkaart met Belgische wijnen'

      "Als trotse winnaar van deze GM Award, nodig ik je uit om te genieten van mijn exclusieve wijnbeleving!

       Ontdek de verfijning van wijnen van hier & proef ook andere premiumwijnen, die perfect zijn afgestemd op je gerecht"

 

    I am Wine - 29.00pp

        Proef 3 x 12cl  premiumwijn telkens passend bij je gerecht.

  • 1 glas bij voorgerecht
  • Dubbel genieten bij het hoofdgerecht

          Twee glazen wijn, perfect op elkaar én het gerecht afgestemd. 

          Proeven, vergelijken & genieten maar!

    I am Bob - 17.00pp

        Proef 3 x 6cl  premiumwijn telkens passend bij uw gerecht. 

  • 1 glas bij voorgerecht
  • Dubbel genieten bij het hoofdgerecht

           Twee glazen wijn, perfect op elkaar én het gerecht afgestemd. 

           Proeven, vergelijken & genieten maar!

 

       WIST JE  dat er telkens de eerste woensdagavond van de maand een 

       ‘Carine’s Winemoments’ doorgaat à 55.00pp?

        Schrijf je snel in voor deze zalige, kleinschalige wijnavonden! info@restomerlijn.be

 

         WIST JE  dat we op zondagavond in juni, juli & aug een 

         tuinwijngaard pop-up zullen organiseren?

        Je komt toch ook genieten op onze uitzonderlijke winehotspot?

       

     Carine Hoedt, gastvrouw-sommelier

     Wendy Vanhecke, lekkere Westenchef

     Van boer naar bord

     Van boer naar glas