Op donderdag-, vrijdag, en zaterdagmiddag.
Per seizoen, van boer naar bord.
Aardappelbereidingen zijn op basis van ’t Gilws Bintje.
Rundscarpaccio van West-Vlaams rood met basilicumparels & filoudeeg
Hoogleedse asperges à la flamande
mét eigen tuinwijngaard
én winnaar: Gault Millau Award 2025
'Beste Belgische wijnkaart met Belgische wijnen'
"Als trotse winnaar van deze GM Award, nodig ik je uit om te genieten van mijn exclusieve wijnbeleving!
Ontdek de verfijning van wijnen van hier & proef ook andere premiumwijnen, die perfect zijn afgestemd op je gerecht"
I am Wine - 29.00pp
Proef 3 x 12cl premiumwijn telkens passend bij je gerecht.
Twee glazen wijn, perfect op elkaar én het gerecht afgestemd.
Proeven, vergelijken & genieten maar!
I am Bob - 17.00pp
Proef 3 x 6cl premiumwijn telkens passend bij uw gerecht.
Twee glazen wijn, perfect op elkaar én het gerecht afgestemd.
Proeven, vergelijken & genieten maar!
WIST JE dat er telkens de eerste woensdagavond van de maand een
‘Carine’s Winemoments’ doorgaat à 55.00pp?
Schrijf je snel in voor deze zalige, kleinschalige wijnavonden! info@restomerlijn.be
WIST JE dat we op zondagavond in juni, juli & aug een
tuinwijngaard pop-up zullen organiseren?
Je komt toch ook genieten op onze uitzonderlijke winehotspot?
Carine Hoedt, gastvrouw-sommelier
Wendy Vanhecke, lekkere Westenchef
Van boer naar bord
Van boer naar glas