Per seizoen, van boer naar bord.
Aardappelbereidingen zijn op basis van ’t Gilws Bintje.
Wens je nog meer te proeven? Een extra voorgerecht is + €18.
6 oesters Gillardeau n°3 natuur of Fine Champagne of Rockefeller (met daslook)
6 tasting oesters natuur, Fine Champagne & Rockefeller
Lobster spring rolls vers gekookte Canadese kreeft, lokale Hoogleedse asperges, citroen & groene kruiden op een briochebroodje
Carpaccio West-Vlaamse rood met filoudeeg & basilicumparel
Hoogleedse asperges à la flamande
Hoogleedse asperges met waterkers & gerookte Zeeuwse paling
Hoogleedse asperges met mousselinesaus & gerookte Noorse zalm
Millefeuile met zeeduivel Hoogleedse asperges & shiitake
Open ravioli van Canadese kreeft & Hoogleedse asperges
Gebakken zeetong Vlaams slaatje & Gilwsebintjes frietjes + 10 euro pp
Vers gekookte Canadese kreeft gegrild 500g + 15 euro pp
Vlamertings witblauw “Farmmeat” Tâche noir roze pepersaus & Gilwsebintjes frietjes
Texels lamsribstuk met kruidenkorstje & pommes Anna
DESSERT
Kaasbord 4 fijne stukjes West-Vlaamse kaas
Dame Blanche huisgedraaid vanille-ijs van lokale zuivel
Eveil de Poire gepocheerde peer, vanille ijs, espuma van speculoos & merinque van koffie
mét eigen tuinwijngaard
én winnaar: Gault Millau Award 2025
'Beste Belgische wijnkaart met Belgische wijnen'
"Als trotse winnaar van deze GM Award, nodig ik je uit om te genieten van mijn exclusieve wijnbeleving!
Ontdek de verfijning van wijnen van hier & proef ook andere premiumwijnen, die perfect zijn afgestemd op je gerecht"
I am Wine - 29.00pp
Proef 3 x 12cl premiumwijn telkens passend bij je gerecht.
Twee glazen wijn, perfect op elkaar én het gerecht afgestemd.
Proeven, vergelijken & genieten maar!
I am Bob - 17.00pp
Proef 3 x 6cl premiumwijn telkens passend bij uw gerecht.
Twee glazen wijn, perfect op elkaar én het gerecht afgestemd.
Proeven, vergelijken & genieten maar!
WIST JE dat er telkens de eerste woensdagavond van de maand een
‘Carine’s Winemoments’ doorgaat à 55.00pp?
Schrijf je snel in voor deze zalige, kleinschalige wijnavonden! info@restomerlijn.be
WIST JE dat we op zondagavond in juni, juli & aug een
tuinwijngaard pop-up zullen organiseren?
Je komt toch ook genieten op onze uitzonderlijke winehotspot?
Carine Hoedt, gastvrouw-sommelier
Wendy Vanhecke, lekkere Westenchef
Van boer naar bord
Van boer naar glas