najaarsmenu CLEMENT
Onze menu is een eerbetoon aan Captain Clement Robertson, wiens moed en opoffering op 4 oktober 1917 voor altijd in de geschiedenis van ons restaurant verankerd zijn.
Clement 3 gangen - 58.00 Een mini-à la carte in 3 gangen, onze troef voor kleine gezelschappen!
Clement 4 gangen - 78.00 Een mini à la carte in 4 gangen, ervaar de keuzevrijheid in topgerechten & kies
2 voorgerechten.
VOORGERECHT
Zes oesters Cuvée Prestige - natuur
Zes oesters Cuvée Prestige - Rockefeller = met daslook
Zes oesters Cuvée Prestige - Fine Champagne
Zes oesters Cuvée Prestige - tasting van bovenstaande drie smaken
Lobster Roll- slaatje van vers gepocheerde Canadese kreeft op een zacht briochebroodje
Dorade Royale - gesmoorde Vlaamse prei
Wildcnsommé - met gebakken bosduiffilet
Gelakt Duroc spek - auberginekaviaar
HOOFDGERECHT
Gebakken kabeljauwhaasje - met Vlaamse spinazie, lichte wijnjus & kroketjes
Dorade Royale - gesmoorde Vlaamse prei en kroketjes
Vers gekookte Canadese kreeft - 500g, gegrild + 15.00 euro
Vers gekookte Canadese kreeft - Dublin Laywer = met whiskeysaus + 15.00 euro
Tache Noir Farmmeat - smaakvol stuk uit de bovenbil met Bordelaisesaus
Iberico Secreto - saus met Terrest Tripel, honing & tahini (sesampasta)
Hazerug - Portosaus & gratin dauhphinois
Fazanthen Brabançonne - bintjeskroketjes
Hertenkalffilet - Grand Veneur & gratin dauphinois + 10.50 euro
Everzwijnragout -gratin dauphinois
DESSERT
Selectie West-Vlaamse hoevekazen
Dame blanche - huisgedraaid vanille- ijs van lokale melk & room & Belgische chocolade
Amande Bourdalou - Conférenceperensorbet & amandelsponge
Perensorbet Royale
I AM WINE wijnbeleving - by sommelier Carine Hoedt
I am Wine
Geniet van Belgische wijn & diverse cool climate selecties.
Proef 3 x 15cl premiumijn telkens passend bij uw gerecht 29.00
I am Bob
Geniet van Belgische wijn & diverse cool climate selecties.
Proef 3 x 6cl premiumwijn telkens passend bij uw gerecht 17.00